Ervaar meer geluk en rust rondom voeding en eetgedrag

Wie ben ik 

Ik ben Evita Vianen, eigenaresse van Evita Diëtist-Leefstijl. In 2021 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek. Allereerst heb ik ervaring op gedaan in de eerste lijn als diëtist en leefstijlcoach in loondienst.

In de praktijk heb ik gezien dat diëten niet werken op de lange termijn en de relatie met eten juist verstoren. Daarnaast zorgt dit vaak voor gewichtstoename. Een effectieve behandeling voor lange duur vind ik belangrijk, daarom heb ik begin 2022 het besluit genomen om mijn gevoel achterna te gaan. Ik ben mij volledig gaan richten op intuïtief eten, psychologie & eetgedrag. 


Maak een afspraak


Relevante opleidingen en scholingen

- Bachelor Voeding & Diëtetiek Hogeschool van Amsterdam 2017 - 2021

- Leefstijlcoach gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) SLIMMER 2021

- Post HBO Diabetes Hogeschool van Amsterdam 2021

- Intuïtief Eten fundamentals: online masterclass voor professionals 2022

- 3 daagse scholing Intuïtief Eten & ACT 2022

- Opleiding psychologie van eetgedrag theorie- en praktijkdag 2022-2023

- Aangesloten bij de werkgroep psychologie van eetgedrag, sinds 2023


 Wil je meer weten? Lees verder op de Contactpagina.


E-mailen
Bellen
Info
Instagram