Ben je bereid om te focussen op je interne gezondheid en voor je lichaam te zorgen? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden van intuïtief eten! Neem contact op

1-op-1 begeleiding

Stop de strijd en werk aan je mentale en fysieke gezondheid

Intensieve begeleiding waarbij jij zelf de regie in handen hebt. 

Het eerste contact is een telefonisch kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Vervolgens kunnen we de eerste afspraak inplannen. 

De eerste afspraak is een intake op de locatie in Woerden. Indien wenselijk is online ook een mogelijkheid, de afspraak zal dan via video of telefonisch plaatsvinden. 

Duur: 60 minuten
Kosten: €82,-

De afspraken die na de intake plaatsvinden zijn vervolgafspraken. Per keer kunnen we kijken wat een fijne periode is tussen de afspraken. Hoeveel afspraken er nodig zijn is afhankelijk van je situatie en wensen. 

Duur: 45 minuten
Kosten: €61,50 

Het veelzijdige werkboek “Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf” is los te bestellen tijdens een afspraak.

Vergoeding

Diëtetiek wordt (gedeeltelijk) vergoed vanuit de basisverzekering, je eigen risico wordt wel eerst aangesproken. Ik werk contractvrij, wat betekent dat de eerste 3 behandeluren voor ongeveer 60 tot 80% worden vergoed. Hoeveel er vergoed wordt is afhankelijk van je verzekering en je (aanvullende) pakket.

Na afloop van het consult zal ik een factuur versturen, deze kun je zelf indienen bij de zorgverzekeraar. Twijfel je of heb je hier een vraag over? Neem vrijblijvend contact met mij op via de Contactpagina.

Ik heb ervoor gekozen om geen contracten aan te gaan met zorgverzekeraars. Om contracten aan te gaan dien je aan diverse eisen te voldoen die naar mijn mening de kwaliteit van de zorg niet direct verbeteren. Zoals de tarieven die vooraf worden bepaald en het beperken van de behandelvrijheid. Ik ben geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici, waardoor ik mijn kwaliteit kan waarborgen.

 

Doorbreek de cirkel van het diëten, start met genieten en werk aan je relatie met voeding en jezelf.

× Hoe kan ik je helpen?