Ben je bereid om te focussen op je interne gezondheid en voor je lichaam te zorgen? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden van intuïtief eten! Neem contact op

Gewichtsneutraal netwerk

Gewichtsneutraal Netwerk Nederland

Naast de dieetcultuur die helaas nog steeds overheersend is, is een krachtig netwerk van gewichtsneutrale psychologen, diëtisten, leefstijlcoaches, gewichtsconsulenten en ook fysiotherapeuten, praktijkondersteuners, verloskundigen en artsen hard nodig voor een gedegen tegengeluid. Daarom zijn Diana van Dijken, Adinda Gschwind-Gersen en ik, Evita Vianen, het Gewichtsneutraal Netwerk Nederland begonnen. De plek voor professionals die samen meer draagkracht willen creëren voor een gewichtsneutrale benadering.

En hoe fijn is het dan als je die professionals onder het genot van een hapje en drankje op een ongedwongen manier (beter) kunt leren kennen tijdens een netwerk bijeenkomst?

Dus werk jij gewichtsneutraal, met de methode Intuïtief Eten, ben je bekend met de psychologie van eetgedrag of wil je de switch maken van gewichtsgecentreerd naar gewichtsneutraal èn vind je het tof om in contact te komen met andere professionals? Meld je dan aan via deze link om vrijblijvend op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en geplande evenementen.

2024-03-14NetwerkborrelGewichtsneutraalNetwerk-1
Tirza Tuithof Fotografie
× Hoe kan ik je helpen?