Ben je bereid om te focussen op je interne gezondheid en voor je lichaam te zorgen? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden van intuïtief eten! Neem contact op

Samenwerken

Ik sta open voor nieuwe samenwerkingen!

Hoe mooi is het om onze krachten te bundelen en deze visie te delen.

Projecten

Ik heb al diverse samenwerkingen mogen aangaan en presentaties mogen geven

Ik heb al diverse presentaties, over Intuïtief Eten, mogen geven aan de deelnemers van de GLI (gecombineerde leefstijlinterventie) in Woerden. In samenwerking met Hester Viveen, diëtist.

Ik heb een presentatie mogen geven aan de Volksuniversiteit, locatie Woerden. Deze presentatie ging over de Psychologie van eetgedrag, met onderwerpen zoals het herstellen van de relatie met eten, instandhouding van huidige patronen en hoe je uit de cirkel van diëten kunt komen.

Ik ben spreker geweest bij de thema avond “Samen gezond verder” van de organisatie Zegveld Zorgt.

Ik heb een bijdrage mogen leven aan de vitaliteitsweek van het Antonius Ziekenhuis. Ik heb het personeel informatie kunnen geven over de psychologie van eetgedrag, het herstellen van de relatie met eten en de visie om verder te kijken dan alleen het gewicht.

Ik heb op diverse plekken in Woerden het verhaal mogen delen van mijn praktijk en de visie rondom het herstellen van de relatie met eten & Intuïtief Eten. Denk aan praktijkondersteuners somatiek (POH-S), praktijkondersteuners geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ), psychologen, diëtisten en personal trainers.

Mooie samenwerkingen en opdrachten 

Laten we onze krachten bundelen en de visie verder verspreiden

× Hoe kan ik je helpen?