Ben je bereid om te focussen op je interne gezondheid en voor je lichaam te zorgen? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden van intuïtief eten! Neem contact op

Ervaringen

05-06-2023
1-op-1 begeleiding
Read More
Ik heb hulp gezocht bij Evita om te leren "normaal" om te kunnen gaan met eten. Ze heeft mij geleerd om niet te kijken naar de calorieën en wat gezond en ongezond is, maar te luisteren naar waar mijn lichaam behoefte aan heeft. Het intuïtief eten heeft mij veel inzicht en rust gegeven waardoor mijn relatie met voeding nu vele malen beter is. Evita heeft veel kennis over de psychologie van een verstoorde relatie met eten. De gesprekken voelen vertrouwd waardoor alles bespreekbaar is.
21-10-2022
1-op-1 begeleiding
Read More
Fijne gesprekken gehad. Evita heeft me erg op weg geholpen met het maken van bewuste keuzes. Ze kijkt erg naar mij als individu en denkt super mee. Wanneer ik weer vastloop zoek ik haar weer op.
03-10-2022
1-op-1 begeleiding
Read More
Sinds kort contact met Evita Diëtist. Evita heeft me op het juiste spoor gezet. Evita luistert naar je en geeft eerlijk advies.
28-09-2022
1-op-1 begeleiding
Read More
Ik heb een paar gesprekken gehad met Evita. Ik heb in mijn leven genoeg diëten gevolgd en wat is het fijn om te leren over intuitief eten en diëten aan de kant te schuiven. Evita zette mij aan het denken door haar manier van doorvragen. Heel fijn!
31-10-2022
Samenwerking
Read More
Ik schrijf deze review niet als klant, maar geloof juist dat het je daarom veel helderheid kan bieden over Evita: De afgelopen maand heb ik Evita mogen coachen in haar onderneming. Wat er direct uitsprong was haar persoonlijkheid. Evita is een echte specialist. Ze kiest haar woorden zorgvuldig en gaat eerlijk en oprecht het gesprek aan vanuit haar passie voor het vak en de mens. Als jij meer geluk en rust wilt rondom je voeding en eetgedrag, dan kan ik je Evita van harte aanbevelen.

Start met het leren luisteren naar je lichaam &

Ervaar meer geluk en rust rondom voeding en eetgedrag

Zet vandaag nog de eerste stap naar een fijnere relatie met voeding en jezelf

× Hoe kan ik je helpen?