Ben je bereid om te focussen op je interne gezondheid en voor je lichaam te zorgen? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden van intuïtief eten! Neem contact op

Ervaringen

07-03-2024
1-op-1 begeleiding
Read More
Evita, ik wil je bedanken voor de belangrijke lessen over het intuïtief eten, die ik van je heb ontvangen. Het heeft mij veel gebracht en opgeleverd. Mijn hele leven ben ik op dieet geweest en heb alle diëten uitgeprobeerd. Ik had zoveel rode vlaggen qua voedingsproducten, dat ik niet meer wist wat goed voor mij was. Door coaching van jou te krijgen over deze patronen en de nieuwe manier van denken, voeding en doen heb ik helemaal geen eet-stress meer. En hou me ook niet meer, elke seconde van de dag, bezig met eten. Er is rust ontstaan en ik mag alles eten wat ik wil. Vooral de volwaardige voedingsmomenten! Vol gevoel en verzadiging! En dat is heel erg nieuw in mijn leven. En mijn angst om veel aan te komen in kilo’s, is weg. Want dat gebeurt wel even in het begin van het trajectmaar daarna stabiliseert het gewicht. Voor mij was de belangrijkste les/ervaring dat als je van jezelf alles mag dat dan de behoefte ernaar nihil wordt. Want het is immers altijd voor handen. Echt zo fijn. Nooit meer diëten voor mij!! Daarmee heb ik samen met jou afgerekend! Op naar een stressloos voedingspatroon! Dank je wel Evita!
05-06-2023
1-op-1 begeleiding
Read More
Ik heb hulp gezocht bij Evita om te leren "normaal" om te kunnen gaan met eten. Ze heeft mij geleerd om niet te kijken naar de calorieën en wat gezond en ongezond is, maar te luisteren naar waar mijn lichaam behoefte aan heeft. Het intuïtief eten heeft mij veel inzicht en rust gegeven waardoor mijn relatie met voeding nu vele malen beter is. Evita heeft veel kennis over de psychologie van een verstoorde relatie met eten. De gesprekken voelen vertrouwd waardoor alles bespreekbaar is.
21-10-2022
1-op-1 begeleiding
Read More
Fijne gesprekken gehad. Evita heeft me erg op weg geholpen met het maken van bewuste keuzes. Ze kijkt erg naar mij als individu en denkt super mee. Wanneer ik weer vastloop zoek ik haar weer op.
03-10-2022
1-op-1 begeleiding
Read More
Sinds kort contact met Evita Diëtist. Evita heeft me op het juiste spoor gezet. Evita luistert naar je en geeft eerlijk advies.
28-09-2022
1-op-1 begeleiding
Read More
Ik heb een paar gesprekken gehad met Evita. Ik heb in mijn leven genoeg diëten gevolgd en wat is het fijn om te leren over intuitief eten en diëten aan de kant te schuiven. Evita zette mij aan het denken door haar manier van doorvragen. Heel fijn!
31-10-2022
Samenwerking
Read More
Ik schrijf deze review niet als klant, maar geloof juist dat het je daarom veel helderheid kan bieden over Evita: De afgelopen maand heb ik Evita mogen coachen in haar onderneming. Wat er direct uitsprong was haar persoonlijkheid. Evita is een echte specialist. Ze kiest haar woorden zorgvuldig en gaat eerlijk en oprecht het gesprek aan vanuit haar passie voor het vak en de mens. Als jij meer geluk en rust wilt rondom je voeding en eetgedrag, dan kan ik je Evita van harte aanbevelen.

Start met het leren luisteren naar je lichaam &

Ervaar meer geluk en rust rondom voeding en eetgedrag

Zet vandaag nog de eerste stap naar een fijnere relatie met voeding en jezelf

× Hoe kan ik je helpen?